Lørdag morgen

Lørdag morgen etter min smak. Tok en løpetur når jeg sto opp, til tross for at jeg kjente det kanskje var en liten forkjølelse på gang, men testet det ut- og etterpå… som ny 😉 !

Tok en dusj og gikk ut for å ta en cappuccino som alltid. Det ligger en kaffebar rett utenfor leiligheten som er så koselig- Zamberletti.Det virker som den har vært der i en evighet, og de som jobber der kan virkelig lage kaffe!

 

Man kommer inn, det er jazz på høytalerne, italiensk småsnakk og i dag var det et stort bord med franskmenn også, så var mikset litt fransk inni der også- folk som småsnakket mens de hadde morgenkaffen sin med de klassiske søtsakerne.

I kassen er en gammel dame som gir det beste smilet når hun tar imot bestillingen din. Jeg får kaffen min fra en mann ved baren og de har alltid småkaker og søtsaker man kan spise med kaffen. Rundt på veggene er gamle bilder og ei stor lyskrone, nydelige bakevarer og folk som nyter sin lørdag morgen- jeg elsker det, atmosfæren er så deilig, så italiensk ❤

IMG_4265

IMG_4266

IMG_4267

IMG_4268

IMG_4269

IMG_4270

 

Dro hjem satt en hårmaske i håret, la en ansiktsmaske og lakket neglene med den fineste rødfargen fra Kiko 🙂 Senere drar jeg til Milano for å møte ei venninne og ha middag med henne, ser frem til det.

IMG_4272

 

IMG_4273

Glad lørdag fra Italia ❤

 

2 thoughts on “Lørdag morgen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s