The model health show

Jeg hører i grunn ikke veldig mye på podcasts, men denne jeg har nevnt under her er den ene jeg alltid får med meg.

Hovedgrunnen til at jeg ikke hører mye på podcasts er at jeg hører på sånne ting i bilen til og fra jobb, og jeg har mer eller mindre alltid en lydbok jeg hører på. Jeg abbonnerer på Audible, som har et vannvittig bra utvalg (både norske og engelske bøker). Hver måned trekker de penger fra kontoen min hvor jeg får 1 kreditt jeg kan kjøpe en eller to bøker for. For meg fungerer det veldig bra, for alt jeg da trenger å tenke på er hvilken bok jeg vil laste ned.

Audible_2015

Disse er de seneste jeg har hørt på:

Screen Shot 2017-10-17 at 20.07.46

Jeg tar informative bøker i lydbok også tar jeg romaner og biografier i fysisk form.

Men tilbake til podcaster- som er gratis og dermed veldig tilgjengelig for alle og enhver. Denne er fra Shawn Stevenson og heter ‘The model health show’ (og han refererer ikke til modeller i motebransjen men modeller for et sunt liv). Den er nok på engelsk, men om ikke annet så kan det være en liten engelsk- time inni der også;)

Jeg digger hvordan han balanserer sunnhet med ulike ting, og ikke bare diett og trening, men også mental helse, hvordan man kan ta vare på planeten også videre.

Screen Shot 2017-10-17 at 20.08.18

I dag hørte jeg på en episode som heter ‘7 stranger things that make you smarter’ (7 merkelige ting som gjør deg smartere) og til tross for at disse ikke akkurat er nye for meg, så er det fint å bli påmint at man kan være oppmerksom på de tingene man gjør i hverdagen for å pushe seg selv ett hakk høyere.

Screen Shot 2017-10-17 at 20.08.00

For å summere opp dagens podcast, så er det disse 7 tingene han snakket om:

  1. Bruk din ikke-dominerende hånd
  2. Bytt litt rundt på rutinene dine
  3. Dans (jeg likte den- morsom 🙂 )
  4. Sov! (personlig kan jeg ikke understreke hvor viktig det er å få kvalitetssøvn inn!)
  5. Kutt ned på TV- tittingen
  6. Les
  7. Snakk høyt

Jeg anbefaler å faktisk høre på podcasten, da han gir deg bakgrunnen og forskningen bak det han sier.

God lytting 🙂 !

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s