Lugano, Milano og Varese

Det var den siste helgen uten alkohol denne helgen. Vi har tre (fire) uker, to ganger i året hvor vi ikke drikker noe alkohol. Det startet med at kjæresten hadde (og har fortsatt) medisinske sjekker hvert halve år, hvorpå han ikke vil drikke i tiden før, så har vi i grunn bare fortsatt med det i to år nå.

Vi drikker jo ikke mye i utgangspunktet, ett eller to glass på fredagene og lørdagene (sånn bare for å avlyse alle rehab- bookinger 😉 ), men det er deilig å bare kunne ‘rense’ kroppen litt til tross for at vi fortsatt spiser god mat i løpet av helgene.

På fredag tok jeg turen til Lugano, som var helt kaotisk å komme seg til da de hadde stengt motorveien på grunn av en ulykke. Så i stedet for å bruke 40 minutter fra jobb til Lugano, så ble det to timer i kø. Men med topp selskap og god mat var det selvsagt veldig verdt turen!

 

Iza hadde en kompis som besøkte henne fra Peru, så vi dro for å spise spareribs på ‘Ticino’ måten (Ticino er fylket som Lugano ligger i). Det vil si spareribs med pommes frites, polenta og sopp- så utrolig godt! Jeg spiste nok en 3/4 spareribs, men mest polenta og pommes frites…

 

På lørdagen tok jeg og kjæresten turen til Milano for å se på en leilighet (leiligheten var fin, men området likte jeg ikke- så det blir ikke den). Etterpå ble det en tur til California Bakery i Corso Como for å lunsje, og som alltid leverte de varene (om enn litt treigt, men de leverte i hvert fall).

Han tok sine sedvanlige pannekaker med egg og laks, og jeg soya yoghurt med granola og frukt. Også en liten kopp kaffe for å runde av.

 

 

 

 

img_4120.jpg

I Corso Como er fasaden til Maison Martin Margiela butikken så utrolig kul- de har paljetter som svaier i vinden, måtte bare ta en liten filmsnutt av det.

 

 

På grunn av vår ‘ikke-alkohol-lørdag’ ble det bowling på oss. Jeg vant første runde, han vant andre- og totalt, så da måtte jeg betale 😦 På den lysere siden satte de på disco- bowling da… haha.

Måtte bare kjøpe bittelitt godteri for å trøste meg selv… (han fikk han også altså).

 

For å balansere litt gårsdagens gilde, ble det en deilig lang løpetur på meg i dag morges, og snart er det tur til Milano siden kjæresten har toget til Rimini klokken 7. Været er helt fantastisk nå, 20 grader og sol- så det blir nok en fin gåtur i Milano før avgang.

Alt i alt en topp helg!

jeg er klar for en ny uke i morgen, og målet er å være like flink å trene som sist uke (kanskje i tillegg få med meg den femte dagen i treningsstudioet), som alltid er topp motivasjon- jeg bruker å tenke: stå opp med besluttsomhet, gå i seng med tilfredshet! (En keitete oversettelse av engelsk der i grunn, men budskapet er forhåpentligvis klart)

Glad søndag :)!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s