En trenigsuke

Jeg har hatt en SUPER uke når det kommer til trening! Hver morgen har jeg vært på min 40 minutters løpetur, og 4 av 5 dager har jeg vært på treningstudioet vi har på jobb- 30 minutter i lunsjen er topp!  Veldig fornøyd med det- skulle fått inn den siste dagen i treningsstudioet også, men jeg kan ikke akkurat klage på innsatsen. Tre dager i uken gjør jeg Kayla Itsines sitt opplegg, det er så utrolig bra! Og de andre dagene tar jeg det litt på sparket, pull- ups, bulgarske utfall etc.

Jeg og kjæresten snakket faktisk om det her om dagen, mengden jeg sitter i løpet av dagen er helt vilt- bilen, foran PC’en på jobb, bilen, hjemme (nå er jeg en del i bevegelse hjemme da)- heldigvis så får jeg den drøye timen med god bevegelse i løpet av dagen- gjør hele forskjellen for meg. Hvis det er en ting jeg kunne ønske meg, er det en jobb som i dag, bare å bevege meg litt mer- så enten et stå-skrivebord eller ennå bedre- tredemølle skrivebord- drømmen assa😉

 

Her kommer noen bilder fra treningsstudioet denne uken😉 Det jobbes med sommerkroppen 2018… hehe😊 Og, ja- jeg E.L.S.K.E.R å ha treningsstudio på jobb, det bare gjør dagen min så mye bedre!

img_4033

 

img_4026

 

 

Her er to av denne ukens Kayla økter- jeg har justert øvelsene litt for å gjøre de litt hardere, men de er bare så bra!

 

Har en fin helg foran meg, middag med venner, leilighetsjakt, lunsj i Milano, bowling og en liten tur I naturen- det skal visstnok bli 20 grader her, så da må man jo ut å nyte!

Glad Fredag!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s