Oktober forsett

Som en ‘feiring’ av at Oktober markerer starten på det siste kvartalet av 2017, har jeg satt meg som mål å rydde leiligheten min. I tillegg har jeg  det friskt i minne hvordan det er å pakke og flytte, så dette er også for å forberede flytting til Milano.

Og hvis det er to ting jeg har lært meg for å holde hjemmet ryddig så er det:

1- Vask og rydd opp med en gang, ikke utsett noe- gjør det du kan gjøre i dag, i dag- ikke utsett det til i morgen.

2-Hvis du starter større prosjekter (som å rydde boder og esker), gjør en ting hver dag-  det blirså mye lettere å håndtere det.

Så i den ånden startet jeg med esker fulle av sko og klær i går kveld. Jeg gjordet dette i vår også, men jeg tenkte at det er absolutt verdt å gjøre igjen. Alt ble dratt ut av boden, fikk ikke tid til å gå igjennom alt i går, men noe ble det.

Som forventet fant jeg en del ting å kaste, som for eksempel to par sko, hvor ett av parene er fra 2003, som aldri har vært brukt- på tide å sende videre!

IMG_4035
Boden min

 

Hadebra sko, det har vært en glede!

De røde sneakersene er fra Zara, de første skoene jeg kjøpte derfra (i Barcelona faktisk, før Zara var i Norge), er i str. 37- jeg bruker str. 38/39…

Ser også ut som jeg har hatt en plattform periode der, med pumpsene, kan ikke ha vart veldig lenge for ingen av skoene er brukt noe særlig.

 

 

Det er klart jeg måtte beholde noen av de også, da:

IMG_4043
Den grønne fargen er bare for god til å kaste ut! (jeg har faktisk brukt disse i Oslo på vinteren, og de er helt uten spor under, hva gjør man ikke…?!)

 

IMG_4040
Mine røde støvletter- for mye nostalgi med de til at jeg kan kaste de ut.
IMG_4038
Og sorte støvletter med kilehær kan jeg alltid bruke!

 

Jeg klarte da å få en del klær og sko ut av skap og bod. Og med tanke på å ikke utsette noe, så tok jeg med meg alt i morges så nå er det prikivert til gjenvinning. Veldig fornøyd altså 😉 !

IMG_4047

Jeg fant til og med to par veldig fine støvletter til mamma- veldig bra skinn, og nesten ikke brukt- satser på at hun kan bruke de mer enn meg.

IMG_4044

 

Det føles så bra å rydde, så i dag skal jeg gå igjennom jakkene mine, og garderobeskapet for å se hva jeg kan kaste og hva jeg kan pakke ned til neste sommer. Og har jeg tid vet jeg at det ligger en del cd’er etc i de andre eseken, som ikke akkurat gjør noe nytte nå- vi får se hva det blir til i kveld.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s