Pasta Amatriciana

Jeg elsker søndager ❤️

Jeg sto opp og tok meg en løpetur mens kjæresten lå i senga og så på Formel 1. I går ble det ikke trening og jeg skal inndrømme at det å komme seg i gang i dag var ei lita dørstokkmil. Men som alltid, når jeg først kommer meg i gang så er det helt fantastisk!

Da jeg kom tilbake gikk vi ut for en kaffe og for å kjøpe det vi trengte til dagens lunsj- Pasta Amatriciana.

Retten er fra området rundt Roma, mer spesifikt fra Amatrice som er en fjellandsby rundt to timer fra Roma. Det er kanskje mer korrekt å si at det var en fjellandsby utenfor Roma, for etter fjorårets jordskjelv der så er hele byen mer eller mindre totalt ødelagt.

Retten består av pasta, sugo- som er tomatsaus, Pecorino ost (som er mikset inn, også hadde vi litt ekstra på toppen), bacon terninger (jeg spiser veldig lite kjøtt, men når det nesten  i retten så spiser jeg det), pepper også kjøpte vi litt fantastisk godt olivenbrød til å ha ved siden av.

Jeg elsker brød, sånn helt seriøst min favorittmat, jeg spiser det nesten aldri, men når jeg gjør det- så spiser jeg masse 😉

Det var godt, godt, godt!!

Akkurat nå slapper vi litt av mens vi fordøyer maten, så skal vi ta oss en gåtur, se på Inter på TV og klokken 7 returnerer kjæresten tilbake til Rimini hvor han er stasjonert nå.

Glad søndag ☺️☺️

2 thoughts on “Pasta Amatriciana

  1. Nydelig – Hilsen mamma, som har utløst brannalarm – fått panikk!!Fin måte å få hilse på naboene men fy fader for et stress😣

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s