Damer på lunsj

Iza kom til Varese i dag for å gå til frisøren, så vi møttes etterpå for å lunsje sammen på Hambu.

IMG_4008

Det er så merkelig, men veldig veldig fint at vi kan bare møtes sånn til tross for at vi bor i ulike land… hun bor i Lugano i Sveits (og jeg i Varese i Italia), men siden det er bare en 40 minutters kjøretur så er det jo ikke et stort problem. Når jeg tenker tilbake til Tromsø, så kommer du deg liksom ikke veldig langt på 40 minutter, i hvert fall ikke til et annet land- hehe 🙂

 

 

 

 

Som navnet indikerer er Hambu en hamburger restaurant, og de leverer så det holder. De har så utrolig mye bra på menyen, og en kan velge hvilke brød man vil ha med burgeren (i tillegg til alt annet, selvsagt)- digger det!

Vi startet med litt ost til forrett, og så valgte jeg en vegetarburger. Som bildene tilsier så var både burgeren og pommes frittes’ene veldig gode!

Iza tok en øl med maten- og jeg måtte bare ta et bilde siden flasken var kul, og mye mer fotogen enn mitt vann (jeg har en tre- ukers hvit periode- bare fordi det er greit å ta litt detox uten alkohol nå og da).

IMG_4006

IMG_4004

IMG_4009

IMG_4010

Ut å lufte kjæresten nå 🙂 Glad lørdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s