To Ganger Kunst

Det ble en søndag i Milano denne gangen også, gitt. Sofia og jeg dro til Milano med sikte på å få med oss et par kunstutstillinger.

Siden det er Milan Fashion Week der, ble de to vi endte opp på i motens navn. Første på plakaten ble utstillinen sponset av United Colors of Benetton ‘I see Colors Everywhere’ (som linker tilbake til deres innovasjon ved farging av gensere etter produksjon) på La Triennale di Milano

Var veldig fornøyd med valget vårt, var ikke store utstillingen, men jeg foretrekker heller en liten bra utstilling enn en stor som er meh 😉

Da vi var ferdig der gikk vi fra Triennale, som ligger i ene enden av Parco Sempione, ned til Piazza Duomo og Palazzo Reale som hadde en utstilling for å hylle La Rinascente i Milano; ‘La Rinascente, Stories of Innovation’.

Inne i Palazzo Reale er det så flott, og lyset gjorde det ennå bedre ❤

IMG_3898

IMG_3901

Selve utstillingen var ok, noen kule ting- som gamle reklamepakater (som de pioneerte sammen med Campari) og noen veldig kule produkter fra sin tid.

Jeg likte også nostalgien av en 100 (cento) lire. Også måtte jeg bare ta bilde av støveletten ❤

Har merket de av på kartet her:

På vei fra Duomo og sentrum til Isola (en bydel i Milano) måtte jeg bare ta det obligatoriske bildet av ‘Bosco Verticale’ (den vertikale skogen).

Dagen vår endte på Deus Ex Machina i Isola for å ta noe å drikke og spise. Jeg bare digger det stedet! Har i grunn bare vært et par ganger der i Milano, men jeg har også vært på Deus på Bali (Indonesia), som er absolutt verdt et besøk hvis man tar turen til Bali. Stemningen i begge er veldige like, men samtidig veldig ulike- som man kan forestille seg.

IMG_3906


​Bare en liten oppsummering av dagen:

En til flott dag i Milano, vi gikk sikkert rundt 20 kilometer, så rimelig gåen på kvelden når jeg kom hjem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s