Dagens artikler

I dag fant jeg to interessante artikler rundt det å tenke nytt om skinnbruk i klesbransjen samt et intervju med Giorgio Armani. Som vanlig er artiklene på engelsk, men dog så interessante at man kan jo bruke google translate plug-in hvis det viser seg å være vanskelig å lese engelsk.

Å tenke nytt rundt skinn

Den første kan du finne HER

Den første jeg fant var rundt Nike og deres nytenkning rundt bruk av skinn-avfall og det som blir til overs etter normal kutting av skinnstykker. De resirkulerer dette og bruker de nye stykkene til å lage skinnsko av, løsningen gir 80% mindre karbont fotavtrykk og bruker 90% mindre vann enn ved vanlig skinnproduksjon! Absolutt verdt å få med seg.

nike

Nummer to finner du HER

Et ennå bedre eksempel på hvordan det å tenke nytt fungerer, med nye, veganske og bærekraftige alternativer til tøy og skinn. Dette er et kjemebra eksempel på hvordan bransjen på en generell basis tenker nytt og dermed viser at folk faktisk bryr seg om miljøet, vår medarter på jorda OG innovasjon. Jeg liker det!

vegan

Giorgio Armani

Du kan finne intervjuet HER

Den siste artikkelen i dag er bare et kort intervju fra The Guardian av Giorgio Armani, og hans plan for Armani etter han. Jeg tror så absolutt han kan være noe hard med sine medarbeidere;

“når jeg innser at ting ikke går som planlagt får de som jobber for meg vite det. Det er smertefult for de når det er en realitet”

armani

Men av og til trenger en sjef å si ifra og tåle å være litt upopulær (så lenge det ikke er normalen riktignok)

Han er den regjernde kongen da, og hvis en har vært på Armani Silos noen gang- så kan man også se hvorfor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s