En liten gåtur i Milano

I går etter Formel 1 løpet, hvor Italienske Ferrari hadde to bilder som startet som nummer 1 og 3, og begge kjørte ut (med andre ord, trist kjæreste), tok vi turen til Milano

Siden det var en rolig søndag uten spesielle planer og været var flott, tok vi turen ned til Milano og parkerte ved Corso Como for så å gå derfra til Duomo og tilbake.

Vi klarte til og med å la være å shoppe, til tross for at jeg prøvde og vurderte noen boots med brokade hæl, OG vi gikk innom Zara- så ble ikke så mye som en bitteliten pose- er rett og slett veldig stolt av oss (og jada- han er nok like ille som meg)!

Noen bilder fra gåturen vår:

‘Gucci- veggen’ I Milano. De bytter kunsten på veggen rimelig ofte, og selvsagt selger de produkter samtidig, men jeg synes virkelig de får til balansen med å selge produkter og kunst. (Dette er for den første parfymen signert designeren deres Alessandro Michele).

img_3742

I Corso Garibaldi stoppet vi bare for en liten kaffepause, han espresso, jeg espresso/ginseng (så utrolig godt- i bunn og grunn; espresso med ginseng), og jeg la merke til et par ting. Acne har åpnet en butikk i Milano med en super beliggenhet (jeg turte ikke gå inn, de har rett og slett for mye bra der). På Piazza del Carmine la jeg merke til at de har åpnet en til God Save The Food som jeg E.L.S.K.E.R og har skrevet om HER i min Milano guide. Jeg så også at de har satt opp en ny statue der siden sist jeg var der- interressant.

img_3743

 

img_3744

 

De har satt opp en liten palmehage foran Duomoen som bare fungerer så bra. Det er mye mulig det for å holdre potensielle terrorister borte fra å  kjøre inn på Piazza Duomo, men som alltid i Italia- elegant utført!

 

img_3747

 

Den gamle porten (Arco di Porta Garibaldi) på Piazza XXV Aprile i Corso Como med den veldig nye Uni Credit bygningen I bakgrunnen- jeg likte kontrasten av det gamle og det nye- en fin representasjon av min favorittby.

img_3753

 

Jeg er tilbake snart, forhåpentligvis får jeg sett noen flere leiligheter senere denne uken😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s