En hårhistorie

Endelig fikk jeg fikset håret i går, etter to måneder sommerferie var det utrolig deilig. Frisøren min i Varese er fantastisk, hun får fargen i stripene helt perfekt som jeg vil ha de. Når jeg flytter til Milano må jeg nok returnere en gang i måneden for å få fikset håret mitt. Også fordi de ikke er vant til å farge fint, blondt hår- så det å finne en bra en er en skatt man tar vare på.

Det tar alltid en del tid (tre timer for å være eksakt), men veldig verdt det. Å få håret mitt rett er den enkleste oppgaven i verden, men å få krøller som varer mer enn 10 minutter er en seier, og jeg har ennå noe av krøllene i dag så de er flinke!

 

IMG_3724

 

IMG_3725

 

IMG_3726

 

img_3727.jpg

 

Jeg måtte bare ta med noen av de siste ‘shoes of the day’ bildene jeg har lagt ut på Instagram. Som man kan se så måtte også reisefølget mitt til Puglia være med på bildene… men de var ikke så vonde å be;)

 

 

Soon we are off to Milan as the weather is fantastic here today, but first bf just had to watch the Formel 1 race from Singapore first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s