Dimore di Charme

Vi tok noen etter-solings drinker i går på en kjempeflott takterrasse som het Dimore di Charme her i gamlebyen i Monopoli, så jeg ville bare dele noen fine bilder derfra.

I morgen er det hjemtur som står på planen, de til Norge og jeg til Varese med tog fra Bari. Jeg må nok planlegge snack- utvalget mitt siden det blir en lang tur hjem med tog.

Jeg har hatt det helt topp her, og har for det meste spist fantastisk mat, hatt flott vær og som nevnt tidligere, det beste selskapet ❤

Men tilbake til Dimore di Charme; det er egentlig et hotell som heter Hotel Don Ferrante- Dimore di Charme,og man kan booke leiligheter her med eget svømmebasseng- får være neste gang jeg gjør det 🙂 Vi bare delte en flaske prosecco og fikk litt oliven, taralis (de som ser ut som smultringer, de er salte, veldig gode og fra Puglia..) og litt annen snacks. En perfekt avsultning på en dag i solen der altså!

Et lite bildedryss:

IMG_3660

IMG_3633

IMG_3643

IMG_3667

 

 

Nå er det tid for å pakke sakene, ta en dusj for så å gå ut og spise på det som ble favoritten her- Trattoria la Locanda de Mercanti- de har ikke menyer, de bare sier hva de har og lager det beste de kan av dagens råvarer ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s