Skype/vin

Vel, egentlig Skype/ Prosecco…men effekten er den samme 😉 Og kan vi bare ta et øyeblikk for å verdsette små prosecco flasker?! Helt genialt!
Jeg må bare si at sosiale medier og teknologi hjelper meg så utrolig mye med å holde kontakten med alle der hjemme. Jeg kan ikke forestille meg hvor mye vanskeligere det var for bare 15 eller 10 år siden å flytte utenlads. Jeg husker vi reiste i 6 måneder i 2003, og det eneste vi kunne oppdatere familien vår på da- var via e-mail- og til og med det var jo veldig bra i grunn.

Men i går hadde jeg en skype/vin date med ei vennine hjemme som bare gjør meg så utrolig glad!

Jeg chatter med venner over dagligdagse ting over Whatsapp. Snakker med familien over Whatsapp, ser fine oppdateringer fra livet der hjemme på Facebook og jeg kan ha litt innsikt i livet til vennene mine og deres barn på Snapchat. Jeg har èn gruppe på Facebook med venninner fra Tromsø hvor vi kan diskutere ‘Skam’ eller lokale ting. Jeg har en annen gruppe på Instagram hvor vi motiverer hverandre til trening- det er jo helt fantastisk jo mer jeg tenker på det!

Det gjør meg bare så veldig glad, og muliggjør dette- at jeg kan bo I utlandet og digge det!

Så takk til Mark Zuckerberg (Facebook), Niklas Zennstrôm og Janus Friis (Skype), Evan Spiegel (Snapchat), Brian Acton and Jan Koum (Whatsapp), Kevin Systrom and Mike Krieger (Instagram) og alle de andre grunderne som gjør dette mulig- jeg er takknemlig!

 

2 thoughts on “Skype/vin

  1. Ja – alt dette er mulig. Da du reiste i 6 mnd var det epidemien i Asia som var førsteside stoff i riksavisa. Æ var vettskremt – ingen direktekontakt, måtte bare puste og roe meg med at det går bra😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s