Gikk en tur

Dagens store ‘event’ var å gå tur på ettermiddagen med Sofia. Jeg prøvde å få henne med i går, men i dag, bare ett døgn etter fikk jeg henne med!

Langs ruten vår så gikk vi forbi Art Hotel Varese som har en så fin hage, så vi måtte bare poppe innom for å kikke litt. Ser så koselig ut å sitte der og ta en drink en varm kveld.. men ikke i kveld, i kveld gikk vi bare innom for å titte.

(og når jeg ser sneen så savner jeg veldig snøvintrene hjemme i Norge. Det ville sikkert vart i to timer hvis jeg hadde vært der- med det ser så fint ut!)

 

 

 

 

Også snublet jeg bare over inspirasjon til drømmehjemmet på Facebook her også. Det er viktig å starte å spare på bilder av huset før jeg starter å spare penger… 😉

 

This slideshow requires JavaScript.

Fint at jeg har funnet bilder av tre kjøkken, når jeg ikke er akkkurat kjent for å tilbringe mye tid på kjøkkenet… men, det hadde nok sikkert endret seg hvis jeg hadde hatt en av disse!

Også ender vi med litt optimistisk onsdag inspirasjon fra TED talks og Malcolm Gladwell- som har skrevet noen av de mest fasinerende bøkene, bland annet Outliers 🙂

 

2 thoughts on “Gikk en tur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s