Mine sminke-favoritter

Jeg har noen favoritter i sminkepungen (jeg er 80 år og bruker ordet sminkepung…) som jeg alltid kjøper igjen og igjen. Til tross for at jeg av og til kjøper og prøver nye produkter kommer jeg alltid tilbake til disse. Jeg er ikke nødvendigvis veldig kresen på sminke, men de under her har noen egenskaper jeg liker veldig godt!

Outrageous Curl Mascara from Sephora (NOK 120):

Jeg prøvde denne første gangen for tre år siden og har etter det prøvd litt rundt, bare for å sjekke om det kan være noe bedre der ute, men til tross for at jeg har prøvd dyrere merker som Dior, YSL og Lancôme så har de ikke klart å slå denne. Den gir en kjempebra vipp på vippene uten at jeg trenger å bruke vippetang, gummibørsten gjør at mascaraen går på jevnt, ikke klumper seg og dermed ikke drysser i løpet av dagen heller. Børsten er liten så det er lett å kunne kontrollere og legge på så mye man vil, og mascaraen er lett å vaske bort på kvelden. Alt i alt- det jeg ønsker i en mascara!

 

 

Lancôme Teint Miracle Foundation in color 035:

Dette er det første produktet jeg brukte litt tid på å kjøpe i sin tid. Jeg husker jeg gikk inn på Glasmagasinet i Oslo og de testet en del foundations på meg, hvor jeg endte med denne. 14 år senere så bruker jeg fortsatt denn. Den bare blender så fint inn i huden, er ikke fet eller tørr og den dekker lett- som er bra for min fregnete hud. Hvis man derimot trenger mer dekkevne så blir denne kanskje for lett, men jeg bruker den bare under øynene og hvis jeg har røde prikker.

Screen Shot 2017-08-22 at 22.33.48

 

Mac Eye Shadow in the color Rice Paper:

Mac sine øyenskygger er jo legendariske og jeg har en del i andre farger også, men denne er den jeg alltid bruker som base. Den har den perfekte hudfargen min, er matt men ikke tørr- beste basen der altså!

 

 

No 7 Stay Perfect Eye Shadow (primer) in the color ‘Nude’ (NOK 80):

Denne er den siste jeg har blitt helt avhengig av. Jeg fikk den til jul i ‘hemmelig nisse’ gave av ei på jobb, og den fungere bare så bra. Det er egentlig en øyenskygge, men jeg bruker den som primer og det jeg merker det best på at den fungerer er på flytende eyeliner- sitter hele dagen som et skudd. Den fungerer også veldig godt på å motvirke at øyenskyggen legger seg i globelinjen. Den er billig OG varer veldig lenge, jeg har hatt min første nå siden jul og først nå må jeg bytte den- vinn i alle retninger!

 

Screen Shot 2017-08-22 at 22.35.47

 

Sephora Cream Lip Stain Liquid Lipstick (Jeg har den i Flame Red NOK140):

Denne flytende lebestiften er helt SINNSYK, den holder seg på og fin HELE dagen, med mat og drikke og det hele (bare spør svigerinnen min etter julemiddagen og et helt utdrikkingslag hvor alle måtte bare prøve den;)Den påføres som en lipgloss men tørker matt uten å tørke ut leppene. Jeg har bare en farge, men som du ser under- den finnes i 36 farger (har bare sett typ 8 her i Italia da)

 

Det var mine favoritter for denne gang, har nok flere som jeg kommer med etterhvert;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s