Søndag i vann og på land

Ok, i går var dagen for å det indre barnet i oss. Jeg kjøpte meg nye Vans sko- hvor fiiiine er ikke disse i ‘slangeskinn’- jeg har lett etter ‘slangelkinns’ sneakers i en evighet nå, og siden jeg allerede var i Vans butikken slang jeg på noen solbriller i tillegg- yayyy!

 

 

Etter min aldri så lille planlagte shoppingtur så ble det VANNPARK på oss- Acquatica Park, men vannskiler og hele hurmulheien. Klokken 14.30 var vi klare utenfor (det var da ettermiddagsbillettene startet). Og I ALLE DAGER, så utrolig gøy vi hadde det, og jeg hvor utrolig mye energi du bruker på det. Etter rundt en million turer var vi helt ferdige klokken halv seks, tre timer med gåing, svømming og vannleking- helt død og utrolig sulten!

Vi hadde planlagt middag på en restaurant nært San Siro stadion som vi alltid prøver å gå på når vi skal på kamp etterpå, den er så bra. Du får MASSE mat, og god mat for en kjempebillig penge. Så etter en dag ute var det deilig å få ladet kroppen litt for å være klar til kamp senere.

En liten gåtur til San Siro og vi var klar for første kampen for sesongen til Inter Milan mot Fiorentina og de VANT 3-0, hvor helten vår, Icardi scoret to av de tre- kampen var så bra og underholdende. Som sedvanlig måtte vi jo selvsagt også ta en øl utenfor stadion før kampen begnner, nødvendig;)

Her er en liiiiten video av vår Søndag 😀

En kjempesøndag der altså, jeg er så glad kjæresten er like glad i aktiviteter som jeg er, og vica versa vil jeg tro.

 

Ny uke nå, kjæresten dro til foreldrene sine sitt hus i morges, nærme Roma og kommer tilbake på fredag- så denne uken er jeg helt alene.. buhuuuu, og litt… ahhhh 😉

Glad Mandag!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s