Aperitivo i Lugano

Lørdag var en deilig avslappende dag hvor jeg bare gjorde de tingene som gjør meg mest glad når har ‘Varese helger’. Startet dagen med min sedvanlige løpetur, for så å spise frokost (som betyr han spiser 4/5 or jeg drikker kaffe) fra det Sicilianske bakeriet i Varese- som, jeg nevner det igjen, er det beste jeg noen gang har vært på- jeg får rett og slett vann i munnen av å tenke på pistasj- kremen deres!

I løpet av dagen ble det noen typer kaffe fordelt på oss:

Espresso (eller vanlig kaffe her i Italia) med Croissanten, Cappuccino under hjertene der, Ginseng kaffe og en deilig kaffe- crema, som er i bunn og grunn som kaffe- iskrem (jeg velger å tro at det er litt sunnere 😉

 

Så ble de solings og svømming ved Varese innsjøen, altså ikke i innsjøen siden man ikke kan bade der på grunn av alger. Så da ble det et basseng ved innsjøen.

Klokken fire dro jeg til Lugano i Sveits (ca. 40 minuter å kjøre hjemmefra) for å møte noen venner over aperitivo. Fine folk, sol, kjempefint sted- hva mer kan man ønske seg?!

Så fint!

 

IMG_3231
Glade folk

IMG_3235

IMG_3252

Kjørte hjem (drakk bare et halvt gass med vin i løpet av fire timer og spiste og drakk masse vann samtidig, så hadde ikke noe promille) og møtte kjæresten hjemme for litt mer vin (og denne gangen skulle jeg ikke kjøre etterpå!) og litt mer mat på Balthazar i Varese.

IMG_3223
Vi ser så glade ut … :/ (vi er det altså!)
IMG_3239
Maten på Balthazar ❤
IMG_3246
Klargjør…
IMG_3247
Konsumerer ❤

Alt i alt den beste Varese lørdagen!

I går ble det Milano, vannpark, så middag, så den første fotballkampen for sesongen for Inter Milan på San Siro- mer om det senere 😉

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s