Morgen rutiner

I dag morges følte jeg meg endelig frisk etter å ha hatt en liten forkjølelse og dermed vært litt utkjørt. Men i dag er jeg tilbake til mine vanlige morgen rutiner, som er

 

Stå opp klokken 5.45 for å løpe min vanlige rute

  • Nå tar den meg 40 minutter, før tok den meg 50 minutter så jeg forbedrer meg i hvert fall. Det jeg liker med ruten min er at det er en del av den som er rimelig bratt, så den blir aldri ‘lett’ som kan skje når det bare er bortover- løping (for min del).

 

Når jeg kommer hjem kjører jeg I gang med min morgen- smoothie, har tidligere lag tut oppskriften HER, men I bunn og grunn er det fryste jordbær, fryste blåbær, sjokolade protein pulver, isbiter, chia frø (eller havre) for å få litt fiber, toppet opp med litt van for å gjøre blandingen mer flytende.

Så er det dusj, sminke et cog rundt 7.30 (helst) er jeg ute av døren, så jeg kan være på jobb klokken 8.

Og for de som følger med på Instagram, I heisen ned til bilen tar jeg mine ‘sko for dagen’ bilder- veldig, veldig viktig…😉

Når jeg kommer inn på kontoret tar jeg alltid en kopp grønn te- som jeg byttet til, fra kaffe for rundt et år siden. Og grunnen: jeg kunne ikke drikke kaffe på en uke på grunn av tennene mine, og da hadde jeg de verste koffeinabstinensene so jeg resonerte med at jeg nok ikke burde drikke det hver dag, så nå drikker jeg det bare i helgene i stedet.

 

 

 

Og etter jobb er det som sedvanlig på Fredag ettermiddag- aperitivo ❤

New shoes that I bought on sale from River Island in Amsterdam, mules, heels and furry- what more can one ask for?

 

Dette er et vindu i en butikk i Varese, de er alltid så flinke til å lage kule vinduer, så måtte bare ta bilde av det og gi de litt kred!

 

IMG_3215

 

Kan jeg bare sende ut litt takknemlighet til universet at jeg nå har kjæresten her på litt mer permanent basis, og kan jeg også sende ut en forespørsel om at det fortsatter sånn?! Takk!

(for de som ikke vet, kjæresten har akkurat gjort seg ferdig med utdannelsen som helikopter pilot I militæret- ja, jeg vet han er zuper! Og nå venter han (vi) på at han for utdelt arbeidssted, som jeg (vi) virkelig, virkelig, virkelig håper er nært Milano sånn at vi kan være sammen hele tiden i stedet for å reise hver helg som vi har gjort de siste 2 (!) årene nå).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s