En sykkeltur og museumer

Mandagen ble en ‘Amsterdam dag’ I den betydning at vi tok litt mer inn av byen. Vi måtte selvsagt starte dagen på det samme stedet som dagen før HER med de nederlandske delikatessene. Og så startet vi dagens tour.

IMG_3141

IMG_3142

Vi leide sykler I tre timer som endte opp med å være en super avgjørelse, man ser bare så mye mer av byen som jo er laget for å sykle rundt i. Det er mye mulig vi har gjort noen av lokalbefolkningen en smule irritert på grunn av mangel på kunnskap om reglene deres (ikke de lovene selvsagt, men de uskrevne reglene for å sykle i Amsterdam), men jeg tror ikke vi var de verste i hvert fall😉

 

 

Når vi hadde levert syklene tilbake tok vi oss en ‘lunsj’ det vil si at jeg drakk en Frappuccino fra Starbucks (jeg er en av de: lett karamell frappuccino, med dobbel shot kaffe og ingen krem) og kjæresten gikk for… et ostefat med sennep. Veldig merkelig greie det der, bare ost, ikke noe brød, ikke noe tilbehør- bare ost på et fat med sennep.

 

 

Jeg hadde på forhånd kjøpt billetter til Van Gogh Muesumet, som jeg er veldig glad jeg hadde gjort på forhånd da de var solgt ut for dagen da jeg kom dit. Helt ok opplevelse, veldig mye folk, men en fin utstiling- en man bør få med seg, men ikke noe mer enn det for meg.

 

Jeg klarte til og med å klemme inn litt av Banksy/Dalì utstillingen (fint og ha vært, ikke en nødvendighet), før jeg stakk tilbake til hotellet.

 

Kvelden ble avsluttet med utrolig god indisk mat, og et par øl langs en av kanalene. Jeg tror jeg har drukket mer øl de siste dagene enn hva jeg har har gjort de siste fire årene til sammen.

Igjen klar for mitt normale liv, som er deilig å vite!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s