De Mannen Van Kaas

Andre dag I Amsterdam sov vi litt ekstra lenge og hadde en helt fantastisk frokost med Nederlandske delikatesser som heter De Mannen Van Kaas. Vi gikk forbi der første dagen og ble helt dratt inn av det de hadde i vinduene- både av oster og brød.

 

Screen Shot 2017-08-13 at 18.59.07

IMG_3049

IMG_3058

Så I dag måtte vi bare ta frokosten der, og I alle dager det var godt!! En ting jeg virkelig savner i Italia er godt brød, det finnes bare ikke så godt brød her. Men her fant vi det! Vi tok en type med fiken og blåmuggost og en med gouda og løk- veldige bra valg rett og slett. Stedet har også en kjempefin vinduspost, så du kan sitte å ha frokost i cinduet mens du ser livet går forbi langs kanalen utenfor!

 

IMG_3097

IMG_3099

IMG_3098

IMG_3102

IMG_3120

Etterpå tok vi oss en liten gårtur rundt I byen, etter lørdagen på festival ville vi helst bare ta det med ro, og… vel- spise god mat. We fant til og med en godtebutikk til meg og belgiske vafler ned Nutella (han MÅ ha Nutella på alt) til kjæresten.

Disse marihønene finnes over hele byen på fortauene (også utenfor hotellet vår), så jeg måtte selvsagt ta noen bilder og finne ut hva de står for. De er visstnok der for å lage oppmerksomhet rundt den nasjonale foreningen mot vold- noe vi selvsagt kan stille oss bak.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s