Og hjemme igjen

Den ene tingen som reddet oss i Amsterdam var det faktum at vi aldri sluttet å bevege oss (vel, nesten aldri), enten så syklet vi eller så gikk vi hele tiden, men vi satt ikke mye ned og bare slappet av. Med tanke på all den maten vi har spist, og ennå mer- ølen vi har drukket, så har vi ikke vært veldig sunne. Men siden vi har beveget oss så har det ikke gjort mye skade. Nå skal det sies at vi er alltid på farten, enten hjemme eller på reise. Vi er alltid de som står opp med pensjonistene og spiser frokost klokken 9/10.

Vi hadde en kjempefin tur, men det er jo alltid fint å komme hjem igjen og starte normale rutiner.

Så fort jeg kom hjem startet jeg min ‘spa-kveld’ med ansiktsmaske, hårmaske, fjerning og nytt lag med neglelakk samt å sette på en maskin med klær. Sånn at i morgen tidlig når klokken ringer 5.40 så er jeg klar til å ta meg en løpetur og komme meg tilbake i rutiner og til mitt vanlige liv… helt til første September da jeg reiser til Bari med venner i en uke.

 

De beste prodktene: Kérastase hårmaske, grønn styrkende base coat fra Nail Vital, Kiko neglelakk, OPI top coat (jeg er egentlig ikke kjempefan av denne, men det var den eneste jeg hadde noe igjen av) og Origins Clay ansiktsmaske. Jeg føler meg menneskelig igjen;)

Vi har jo uansett mer normale dager enn feriedager, så å nyte rutiner og vanlige dager er viktigere enn å bare nyte ferie.

Til neste gang, Amsterdan- det har vært helt topp ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s