Fin dag

Fin dag i dag- nesten fått booket tur med to venninner til Portugal i sommer- på surfeleir- hvor BRA blir ikke det?!!! Også har jeg fått løpt og klatret- digg!!! Skulle på sats- var på sats, men så hadde jeg glemt lommeboken hjemme, så da måtte jeg hjem igjen ( normalt ville jeg ikke reist hjem igjen, men ville bare trent meg ferdig, men i og med at jeg skulle klatre etter den planlagte HIIT løpingen min, så måtte jeg ha klatre klippekortet mitt- syyyykt irriterende å måtte dra hjem igjen. Ble heller en time løping ute, greit nok- lav intensitet da, lå vel og vippet rundt 80 hele veien.

Også skal jeg spise middag hjemme hos noen i morgen- det blir stas:)!

Nå må jeg legge meg å lade-natti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s