Melissa Horn

Var på konsert forrige torsdag- har jo helt glemt av å skrive om det;)

Men- Melissa Horn er jo deilig musikk- veldig “jentete”- som i grunnen ikke er den type musikk jeg i utgangspunktet liker…

Det som er så digg på sånne konserter er at man bare sitter å nyter, og får den følelsen- kan ikke beskrives egentlig, men på ett vis vet jeg at det ikke ville vært vits for meg å begynne med musikk- fordi andre bare gjør det så mye bedre. Det som er det helt fantastiske for min del er at den følelsen fikk jeg også når jeg var på Foo Fighters konsert i Frognerparken for noen år tilbake (beste konsertopplevelsen ever, forresten)- det kan bare ikke forklares!

Mitt forhold til musikk er basert på følelser, jeg bryr meg ikke så mye om ‘hvilken sjanger’, hvem de er, tall og albumtitler- for meg er det følelsen, den følelesen jeg får av James Blake, av Foo Fighters, av Melissa Horn, av Metallica, Janis Joplin, Smashing Pumpkins… and the lists goes on!

 

Hmm- flytig innlegg merker jeg- jeg ELSKER musikk- nuff said!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s