Bryllup

Shiiit er så sent ute, jeg bør egentlig ikke ha lov til å reise (oh the horror!!!) siden jeg alltid er treg- igjen er jeg der at jeg hååååper jeg rekker flyet, det verste er at det jo alltid er min egen feil og at jeg stinker i å planlegge når det gjelder reiser… Privat riktignok- jobbmessig funker det!!

Ok, krysser fingrene for at jeg rekker det- akkurat nå er jeg på Oslo s og flyet går om type 50 minutter… Topp

20110923-164123.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s